Website Malaysia Website Selangor Kuala Lumpur

Specification vs Benefits

Antara Apple dan Samsung, mana satu yang menawarkan specification? yang mana pula menawarkan lebih banyak benefit?. Teruskan bacaan untuk mengetahui dengan lebih lanjut. Pelanggan lebih mahukan manfaat berbanding specification, tak ramai yang menitik beratkan specification kecuali mereka dalam bidang itu. Maksudnya pelanggan yang menitik beratkan specification smartphone adalah orang yang mahir tentang teknologi sebagai contoh engineer. Kita ambil contoh businessman, mereka tidak akan tahu akan specification, mereka akan beli smartphone tersebut berdasarkan benefits yang akan mereka dapat selepas membeli.

Jika kita layari website Apple dan cuba lihat specification iPhone atau pun Macbook. Ternyata specification Apple tersangat rendah jika dibandingkan dengan specification Samsung. Jika specification penting, kenapa ramai gila yang menggunakan iPhone walaupun harga produk keluaran Apple adalah mahal.

Apabila kita menjual, jangan letak specification pada description produk atau servis. Percayalah pelanggan anda memang tak akan faham tentang specification produk anda. Pelanggan mahukan benefits ataupun manfaat. Sebagai contoh kami di Website Malaya menitik beratkan tentang benefits. Benefits yang kami tawarkan adalah carian pertama di google. Untuk berniaga pada zaman sekarang, perniagaan anda diwajibkan untuk mempunyai website. Tak kisah sama ada website murah atau website mahal, yang penting kehadiran perniagaan anda di alam maya. Jadi manfaat yang Website Malaya tawarkan adalah accessibility ataupun capaian pelanggan kepada perniagaan anda.

Banyak website developer atau website designer di Malaysia. Anda boleh memilih dengan hanya satu klik di google. Tapi pastikan benefits apa yang anda mahukan daripada mereka. Jika anda tertanya-tanya apa manfaat yang kami boleh tawarkan untuk perniagaan anda teruskan membaca.

Khas untuk perniagaan anda, kami menawarkan servis pembinaan website dengan ciri-ciri yang terbaik. Tapi itu bukan fokus kami, fokus kami adalah membantu website perniagaan anda berada di carian utama google supaya anda mendapat high potential customer setiap hari. Bagaimana kami lakukan? itu specification, kami percaya anda tidak mahu ambil tahu. Manfaat yag kami tawarkan ialah website cantik dan moden anda berada di carian utama google.

Itulah sedikit sebanyak perkongsian tentang specification vs benefits. Kami harap anda dapat sesuatu untuk diaplikasikan dalam perniagaan anda.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *