Program ini ditubuhkan untuk membuka peluang kepada anda untuk bekerjasama dengan kami dan menjana pendapatan geli-geli di samping membantu rakan atau kenalan anda untuk mendapatkan website.

website-referral-program

Kami berbesar hati menawarkan komisyen kepada anda sebanyak 20% dengan setiap referral yang berjaya membuat website dengan kami

referral-program

super-jimat-lady

F.A.Q.

Apa yang saya perlu lakukan setelah mendaftarkan nama prospek?

Kami akan hubungi dan menerangkan pakej website yang kami ada. Kami hanya perlukan anda untuk meyakinkan prospek supaya membina website untuk perkembangan bisnes mereka.

Adakah saya akan dapat terus komisyen 20% selepas submit nama prospek?

Anda akan menerima 20% komisyen selepas website prospek siap dan menjelaskan bayaran.

Apa itu prospek?

Prospek merupakan bakal pelanggan  yang anda akan kenalkan kepada kami.

Sebagai contoh Abu menjual perfume dan dalam masa yang sama dia adalah rakan anda. Jualan Abu tidak memberansangkan mungkin disebabkan marketing yang tidak agresif.

Anda merasakan Abu memerlukan website dan anda kenal kami sebagai website designer. Jadi sebagai hadiah kerana memperkenalkan Website Malaya dan Abu, kami berbesar hati untuk memberi 20% komisyen kepada anda selepas website Abu siap.

PENGUMUMAN! WEBSITE MALAYA SEDANG DI BAWAH PENGURUSAN BARU
Jika Ada Apa-Apa Masalah Atau Pertanyaan Tentang Website Anda Sila Lengkapkan Borang Di Bawah. Maaf Di Atas Segala Kesulitan
Anda akan menerima call / whatapp dari pihak kami nanti