PAKEJ WEBSITE MANA YANG SESUAI UNTUK ANDA:

PAKEJ MINISITE / SALES PAGE

Adakah anda hanya mempunyai 1 produk ataupun 1 sahaja servis yang ditawarkan? Pakej ini sesuai untuk permulaan sesuatu perniagaan. Tak perlu ada website e-commerce di fasa permulaan perniagaan.

Pakej Minisite ini amat sesuai untuk mengumpul database bakal pelanggan anda dan meningkatkan engagement antara bakal pelanggan dan bisnes anda.

Sales Page juga penting jika anda sedang menjalankan kempen tertentu untuk meningkatkan jualan sesuatu produk anda.

mock-up-4-mini-sites_finish
website-business

PAKEJ BISNES / WEBSITE KORPORAT

Munculkan tapak perniagaan anda di internet dengan memaksimakan strategi marketing anda melalui Pakej Bisnes yang kami tawarkan.

Adakah anda sedang bertanding untuk mendapatkan tender? Kami sediakan website korporat ini berserta beberapa halaman penting untuk anda memulakan gerak kerja bersama. Pilihan anda sudah tepat!

Pakej ini sesuai jika anda tiada idea bagaimana website yang anda kehendaki tetapi anda sedar kepentingan website untuk perniagaan anda. Bina website anda sebelum pesaing anda wujud di alam maya.

PAKEJ E-COMMERCE / KEDAI ONLINE

Bagaimana jika kami bantu anda untuk menjadikan produk anda boleh didapati di mana-mana serta boleh diakses di semua peranti mudah alih yang akan buatkan pelanggan anda melakukan pembelian berulang kali?

Dengan Website E-commerce kami ada jawapannya. Website ini direka khas untuk mengurus dan menjual produk dengan mudah tanpa perlu memeningkan kepala anda dalam menguruskan produk stok dan sebagainya.

Tak perlu susah untuk menguruskan order pelanggan lagi. Pakej Website E-commerce kami lengkap bagi membantu anda dalam menguruskan jualan secara bersistem.

website-e-commerce

Keliru dengan pemilihan pakej atau anda ada soalan?

PENGUMUMAN! WEBSITE MALAYA SEDANG DI BAWAH PENGURUSAN BARU
Jika Ada Apa-Apa Masalah Atau Pertanyaan Tentang Website Anda Sila Lengkapkan Borang Di Bawah. Maaf Di Atas Segala Kesulitan
Anda akan menerima call / whatapp dari pihak kami nanti